canva design

voor al je designs, online & offline

Met Canva kan je vrijwel alles ontwerpen. Van flyers, visitekaartjes tot presentaties en social media posts. 

Je kan met een leeg 'vel' beginnen of start met een van de layouts/templates. Deze kan je dan aanpassen in je eigen huisstijl en met eigen foto's. Upload je eigen foto's of maak een keuze uit de database van Canva met foto's, afbeeldingen en video's.


Kleine waarschuwing ... Canva is verslavend. Tenminste bij mij. Ik ben met Canva begonnen voor social media posts en sindsdien groot fan!

aan de slag met canva?

Canva in het kort

canva designs

Voor alle designs

Met Canva kan je vrijwel alles ontwerpen. Van flyers, visitekaartjes tot presentaties en social media posts. Niet alleen voor online maar ook drukwerk.
canva sjablonen

Sjablonen

Je kan beginnen met een leeg vel of een van de vele sjablonen. Maak een keuze uit een van de vele sjablonen en pas deze aan in je eigen kleuren en met je eigen teksten en afbeeldingen.

canva afbeeldingen

AFBEELDINGEN, FOTO'S, VIDEO'S EN AUDIO

Canva biedt een ruime keuze aan foto's, afbeeldingen, video en zelfs audio. Bij de gratis versie heb je keuze uit vele maar met de pro-versie een enorme hoeveelheid. Als je de gratis versie hebt, kan je ook een 'pro' foto kopen voor € 1. 

canva content planner

CONTENTPLANNER

Je social media posts kan je eenvoudig en snel posten. Direct vanuit Canva. Of maak gebruik van de contentplanner en plan je posts wanneer je het uitkomt. Zo heb je er geen omkijken naar.

Deze funktie is alleen beschikbaar in de pro-versie.

canva pro versie

Extra's bij de pro-versie

Met de gratis versie kan je prima aan de slag maar de Pro-versie geeft net die extraatjes die het leuker maken. Niet alleen de contentplanner en meer keuze aan afbeeldingen en sjablonen maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid om het formaat van je ontwerp aan te passen. Zo maak je snel van je facebook-post een instagram-post!

Gratis en pro versie

Canva heeft een gratis versie maar ook een pro-versie. Al naar een paar dagen ben ik overgestapt omdat het meer mogelijkheden biedt zoals 
  • veel meer afbeeldingen en fonts 
  • meer mappen om je ontwerpen te rangschikken
  • mogelijkheid om formaat van je ontwerpen aan te passen
    (snel van facebookpost een instagrampost maken bijvoorbeeld)
  • maken van animaties en GIFs
  • Contentplanner voor je social media posts

Een Pro-versie is er vanaf € 9,16 per maand en deze kan je gedurende 30 dagen gratis uitproberen!

zelf aan de slag of uitbesteden?

Canva cursus in 30 dagen

Met de cursus Canva Kei in 30 dagen leer je stap voor stap hoe je een social media posts kan maken maar ook e-books, animaties, presentaties en meer. Verder handigheidjes en tips om je snel wegwijs te maken in Canva.

Je kan direct starten! Nu voor € 85.

ondersteuning nodig?

Wil je niet zelf aan de slag maar het liever uitbesteden?

Geheel of gedeeltelijk, bijvoorbeeld in de opstartfase.

Neem contact op voor de mogelijkheden.