Online offertesysteem

online offerte

Snel en eenvoudig een offerte versturen? 

Met Offorte is dit mogelijk. Je kan een basisofferte maken en dan per offerte informatie over het product of de dienst toevoegen. Deze informatie kan je opslaan als favoriet en de volgende keer weer gebruiken! Het scheelt mij heel veel standaard werk.


Zo automatiseer je delen van het offerte proces. De offerte kan je verzenden vanuit Offorte of in je eigen e-mailprogramma. Vervolgens krijg je bericht wanneer je klant het voorstel opent. Deze kan binnen de online offerte direct vragen stellen en een pdf downloaden. Is het voorstel akkoord dan zet de klant digitaal zijn handtekening en ook hiervan ontvang je weer bericht.

Bekijk de voordelen 

De belangrijkste voordelen ...

Online akkoord

Door een inhoudelijk beter voorstel uit te brengen wat echt tot de verbeelding spreekt krijg je meer voorstellen goedgekeurd. Groot voordeel is dat de klant online akkoord kan geven door een digitale handtekeniing.

Bespaar kostbare tijd

Met de slimme sjablonen en bibliotheek gaat het maken van een offerte een stuk sneller en is minder foutgevoelig. De vormgeving wordt automatisch geregeld, zodat een voorstel altijd netjes en consistent is met de huisstijl.

Meer inzicht in salesproces

Je ontvangt bericht wanneer een offerte wordt geopend zodat je direct kunt inspelen op de actuele behoeften. Met alle offertes in een handig overzicht en individuele statistieken ontstaat er meer inzicht in het sales proces.

Verras je prospects

Wie wordt er nu nog warm van een saai, papieren boekwerk als voorstel? Verras prospects met een goed passend voorstel en een moderne interactieve presentatie.

Verfijn je presentatie

Door gebruik te maken van de online mogelijkheden zoals bv. Youtube wordt een betere, meer tot de verbeelding sprekende offerte gemaakt.

Lage kosten

Geen installatiekosten en met een laag maandbedrag (vanaf € 10 pm) maak je gebruik van dit uitgebreid offerte programma dat continue wordt doorontwikkeld en geupdate.

Gratis proberen?

Vraag je gratis proefperiode aan via onderstaande link. Je kan zo ervaren hoe gebruiksvriendelijk de software is en de mogelijkheden die worden geboden.


Heb je hulp nodig bij het instellen? Neem contact op voor een voorstel.